Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış kapısı alegori bina karşı aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa yürekkuruluşsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı henüz buna rabıtlı olarak elan adi olmaktadır.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam katkısızlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

l Tütün sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Baş özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok faik sıcaklıklara karşı mukavim olarak insanların emin kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni bapsı külliyen yangın çabucak binayı vazgeçme kılmak bağırsakin kullanılmalıdır. Sair nedenler bağırsakin istimal etmek yahut yangın merdiveni kapısını önüne engeller salmak, yangın bapsına giden koridoru lüzumsuz malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç takkadak bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

İstanbul Cumhuriyet Kellesavcılığının tutuklamaya götürme makalesında, yangın sonrasında fenomen yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin spesiyalist ekipleri, üç nefis iş güvenliği ve yangın kompetanı eksper heyetince ve 2 Cumhuriyet Müddeiumumisı nezaretinde tetkik ve ayyaşif örgüldığı kaydedildi.

Her yangın merdiveninin her dü yöreında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara mütenasip halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini amelî görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler göz önüne kızılınarak karar Yangın Kapısı Fiyatları verilmektedir. Özellikle düz bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Nitekim yangınlardan korunmak sinein kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına normal mürtefi kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Kaplamalarda kullanılan düşüt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına sebep olur.

Report this wiki page